dimecres, de desembre 30, 2009

Bon any 2010!

M'agrada començar l'any bé i això vol dir: bona companyia, bon vi, bon menjar, bona música i, després, tranquil·litat. I al cap de pocs dies, bona lectura i bons viatges. Sí, m'agrada viure bé.
I per començar bé, com he dit, cal bona música. Propostes que us faig, de grans cançons que, a més, han estat importants per mi aquest any.
Que sigueu molt felices, molt feliços. Que els somnis es facin realitat, però no tots, per poder seguir lluitant i guanyant. Que la gent que us envolta us faci sentir estimats i que al vostre entorn envieu amor. Que planteu cara. En definitiva, que visqueu.
Salut i un brindis virtual!











dissabte, de desembre 26, 2009

Desitjos


Fa molts i molts dies que no escric res, perquè no he tingut temps. I per una vegada, aquesta falta de temps és positiva.
Ha estat un gran any, per mi. Un any ple de sorpreses, d'alegria, de viatges fantàstics, de llibres interessants, de plaers grans i petits, de retrobaments gratificants i pèrdues petites, de certeses que no han trontollat i de dubtes que s'han aclarit, d'amistats que s'han fet més fortes, de misèries individuals que s'han fet petitones.
He vist Riga, Tallinn, Vilnius, Kaunas, Tartu, Niça, Jerusalem, Tel Aviv, Haifa,... entre d'altres llocs que no coneixia i que m'han fascinat.
He vist Barcelona, Terrassa, Vilafranca, Manresa, Puigcerdà, Tarragona,... entre altres llocs que ja coneixia i que he redescobert.
He sortit de festa i m'ho he passat molt bé. M'he quedat a casa i he estat millor.
He llegit llibres apassassinants, com els de la Batya Gur i llibres terrorífics, com els del Stieg Larsson.
He fet regals que han triomfat i m'han fet regals espectaculars.
He cuinat plats nous que m'han fet feliç per la cara d'alegria de qui se'ls menjava i plats que he llençat pel vàter perquè se m'han cremat.
M'he indignat amb les notícies de la tele i dels diaris i he decidit seguir pensant el que jo vulgui i no el que em diguin que m'he de creure.
He disfrutat amb la meva feina i m'he emprenyat quan no sortia bé.
He lluitat contra cosetes i he triomfat en la meva lluita quotidiana contra l'avorriment.
En resum, que ha estat un gran any. I el meu desig per l'any 2010 és que sigui tan bo com el 2009.
La crisi econòmica, evidentment, ens ha afectat i ens ha fet por. Però ens ha obligat a replantejar-nos què és important i què és superflu. Què ens cal i què no.
En definitiva, ens ha obligat a créixer. I, per mi, això és bo.
Us desitjo un any 2010 fantàstic i que trobeu allò que us fa feliços, malgrat tot.